Diensten

Arbeidsbemiddeling

Binnen re-integratie zijn de verschillen erg groot. Van het begeleiden van mensen vanuit een ziekteperiode naar hun oude functie, naar het wennen aan dagbesteding voor langdurig werkzoekenden. RuitAs Advies richt zich met name op de laatste stap binnen re-integratie: de stap naar werk. Wij gebruiken dan ook arbeidsbemiddeling als hoofddienst in plaats van re-integratie. Arbeidsbemiddeling verwoordt beter onze positie en inzet; het bemiddelen naar werk.

Re-integratie

Ontvang jij een WW of WWB uitkering en zoek je een passende baan? Dan proberen wij op een creatieve manier te kijken naar de werkervaring, opleiding en interesses van een kandidaat.

Lees meer

2e spoor / outplacement

Een tweede spoor traject is vaak een combinatie van verschillende aspecten: van de verwerking van de ontstane situatie, de thuissituatie maar ook het vinden van een andere baan.

Lees meer

Ziektewet begeleiding

Het UWV heeft een mogelijkheid gecreƫerd om Werkfit te worden en/of Naar Werk begeleid te worden. In samenspraak wordt het tempo, inzet en behoefte van de begeleiding afgestemd.

Lees meer

Jobcoaching

Jobcoaching is een van de voorzieningen waar mensen met een arbeidsbeperking een beroep op kunnen doen. Deze coach helpt om goed te functioneren binnen een regulier bedrijf.

Lees meer