Coaches

Binnen RuitAs Advies doen wij veel aan ondersteuning van medewerkers, ondernemers en werkzoekenden. Dit doen wij in een aantal verschillende coach-vormen. Hieronder hebben we nader beschreven wat wij kunnen bieden.

adult-afro-blazer-1056556
Ondernemerscoach

Hans is sinds 2004 zelfstandig ondernemer en heeft als ondernemer met allerlei bedrijfsvormen (BV, VOF, zzp) gewerkt. Hij heeft met en zonder personeel gewerkt en heeft voorspoed en tegenslagen gehad. Hij ondersteunt al jaren starters bij hun eerste stappen van ondernemen, is vertrouwenspersoon en is daarnaast bij een aantal bedrijven de vraagbaak/sparringpartner van de directie of leidinggevenden.

Ben je ook op zoek naar iemand die met je mee kijkt in je bedrijfsvoering, je toekomstplannen bekijkt of die je ondersteunt met starten van een nieuwe organisatie en wie je volledig kan vertrouwen, zoek dan contact op om dit samen te bespreken.

Coaches
Loopbaancoach

Een loopbaancoach is geschikt voor iedereen. Ben je net klaar met school of werk je al 20 jaar op dezelfde plek, iedereen heeft baat bij een loopbaanoach. Een loopbaancoach kan je helpen om de best passende loopbaankeuzes te maken. Wat past bij je? Is dit realistisch? Waar zie jij jezelf over een aantal jaar staan? Is een aanvullende opleiding nodig? Hoe is dit te financieren? Allemaal vragen die je samen met een loopbaancoach bespreekt, analyseert en uiteindelijk uitvoert.

RuitAs Advies brengt in kaart waar je staat, waar je naar toe kan, en welke weg je moet bewandelen. Hierbij ondersteunen wij je op alle onderdelen en zoeken uit hoe wij het beste invulling kunnen geven aan het vervolg van je loopbaan.

houtbewerking
programmeren
Jobcoach

Heb je extra ondersteuning nodig vanuit een jobcoach om je werk goed te kunnen doen? Dan kan je in overleg met het UWV, de gemeente of in afstemming met je werkgever gebruik maken van een jobcoach. Een jobcoach ondersteunt werknemers vanuit een langdurige ziekte of beperking op de werkplek tijdens een proefplaatsing of vanuit een betaalde baan.

RuitAs Advies beschikt over gemotiveerde jobcoaches die jou kunnen ondersteunen bij het behouden (of vinden) van een baan. RuitAs Advies onderscheidt zich door snel te schakelen en daadkrachtig te handelen met de juiste deskundigheid en een portie humor.

Lifestyle coach

Wij werken daarnaast samen met een aantal ervaren zelfstandige coaches die je verder kunnen helpen. De coaches hebben elk hun eigen specifieke kwaliteiten die wellicht passen bij je verdere ontwikkeling.

Van voeding tot bewegen en van Mindfulness tot natuur. Bij elke coach staat een link naar hun eigen website. Op hun website vind je alle aanvullende informatie en kun je hen rechtstreeks benaderen. Als wij je moeten helpen kun je via het contactformulier een bericht sturen.

usp_ruitasadvies

Vitaliteit & beweegcoach; Cindy helpt bedrijven en organisaties met het in kaart brengen en invullen van behoeftes op het gebied van een vitaal en gezond lijf en brein. De input van de individu of een team staat daarbij altijd centraal. Cindy geeft inzicht onder meer door health checks en als beweegcoach. Ze ziet elke dag dat doelen en uitdagingen haalbaar zijn voor individuen. Kleine doelen dragen bij voor een vitaal lijf en brein. Kijk voor meer informatie op www.connecci.nl

Voedingsadviseur; Marianne is een orthomoleculair voedingsadviseur met een passie voor koken en lekker eten. Gezond leven betekent niet jezelf van alles moet ontzeggen of alleen maar met je gezondheid bezig zijn. Marianne leert mensen een goede balans te vinden om binnen een gezonde leefstijl ook ruimte voor af en toe een wijntje of een stukje chocola te hebben. Kijk voor meer informatie op www.orthomea.nl

Verandercoach; Gisela helpt individuen en organisaties met leefstijlcoaching en mindfulness. Gisela zorgt dat jij als medewerker beter in je vel komt te zitten en daardoor binnen organisaties beter tot je recht komt. Gisela ondersteunt teams binnen bedrijven, geeft leefstijlcoaching, mindfulness en verzorgt duurzame inzetbaarheidstrajecten bij organisaties. Kijk voor meer informatie op www.gies-oc.nl

Natuurcoach; Francis ziet de natuur als metafoor voor wie wij zelf zijn. Soms stormachtig en dan weer verstild, maar altijd in beweging. Naast individuele  energetische behandelingen die zij verzorgd in haar praktijk, heeft Francis zich gespecialiseerd in natuur- en wandelcoaching met veel aandacht voor verstilling en mindfull aanwezig zijn. Kijk voor meer informatie op www.francis-ilse.nl

Meer weten?

Wil je meer weten of wil je ons laten weten dat je graag in gesprek met ons wilt gaan, stuur dan een mail naar ons. Als je een CV hebt, mail deze mee. Laat weten wie je bent, waar je woont, hoe wij je kunnen bereiken en wat je gedaan hebt (werk en opleidingen). Als je jouw beperking kunt beschrijven dan lezen wij dat ook graag. Hier kunnen wij alvast op in spelen. Je kunt mailen naar: info@ruitasadvies.nl t.a.v. Hans.

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!